UŞAK / MERKEZ - Dikilitaş İlkokulu

Dikilitaş İlkokulu

DİKİLİTAŞ MAH. 3.ÜNAL SK. DİKİLİTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 11 MERKEZ / UŞAK
Vizyon
Türk Milli Eğitim genel amaç ve ilkeleri ile anayasamızda ifadesi bulunan Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Türkiye´yi çağdaşa uygarlık düzeyine çıkaracak bir yönetim ve takım çalışması anlayışından hareketle, Türk Eğitim sisteminde eğitim-öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, okulumuzu çevremizin eğitim, bilim ve kültür merkezi yapmak bizim temel işlevimizdir.
Misyon
Okulumuzun için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını,çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetlerini sunmak, onların sosyal, kültürel, eğitim-öğretim ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlayarak, bütün öğrencilerin öğrenmelerini ve öğrenen birey olmalarını sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak bizim temel işlevimizdir.
Ders Başlama Saati : 09.00 Ders Bitiş Saati : 15.05
Kıbrıs Caddesi Minibüsleri