UŞAK / MERKEZ - Dikilitaş İlkokulu

Mrt

Uşak Çocuk Kente düzenlediğimiz gezi ve ağaç dikme etkinliğimiz.

Mrt

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri 21-26 Mart Orman Haftası sebebiyle hazırladıkları gösterilerini arkadaşlarına sundular.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstilal Marşımızın kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u anma gününü okulumuzda hazırladığımız törenle kutladık. Tören sonunda İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasına katılan öğrencilerimize belgelerini verdik.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında 3/D sınıfı ve AFAD işbirliğiyle geri dönüşüm malzemelerinden Deprem Çantası tasarladık.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Dikilitaş İlkokulu 2. sınıflarımız atasözleri ve deyimler sergisi hazırladı.

Şbt

3/D Sınıfımız, Stem:Hayal et, Yarat, Başar isimli eTwinning projelerine deneyler ile devam ediyor.

Şbt

6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle müze gezisi düzenledik. Ardından Uşak Belediyesinin hazırlamış olduğu tiyatroyu izledik.

Okulumuz 2/D ve 3/D sınıfları Yavru TEMA Projesine büyük bir heyecanla başladı.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kasım ayı 'Bilen Oturur Etkinliği' örneklerimiz.

Ekm

29 Ekim 2023 Cumhuriyet Bayramımız okulumuzda düzenlediğimiz etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılı hepimize kutlu olsun.

Ekm

Çocuklarımızın, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün değerlerini, ülkemizin ilerleyişine katkılarını öğrenmeleri ve bir ülkenin tam bağımsız olduğunu gösteren bayrağını tanıyıp, 100.yılımıza yakışır bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması kapsamında; “Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 2023 Türk Bayrağı Projesine” 06.09.2023 Çarşamba günü ilk çevrimiçi toplantımız ile başladık.

Türkiye’nin altmış bir ilinden gönüllü üç yüz öğretmen ve öğrencilerimiz farklı materyallerden hazırladığımız Türk Bayrakları, Mosaically Uygulama ile fotoğraf birleştirilmesi sonucu, 29 Ekim 2023 Cumhuriyet Bayramı’nda sanal sergi ile yayınlamak için çalışıyoruz.

Uşak ili Dikilitaş İlkokulu 3/D sınıfı olarak, Esra Nur DEMİR öğretmenimiz rehberliğinde, 20 öğrencimizle bu projede olmanın gururu ve mutluluğu ile bayraklarımızı hazırladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yılı hepimize kutlu olsun. Bu mutlu günü okulumuzda öğrencilerimizle eğlenceli aktiviteler yaparak kutladık. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu cimnastik gösterisi büyük beğeni topladı. Çocuklara armağan edilen bu günde çocuklarımız gönüllerince eğlendi. Daha nice 23 Nisan'lar görün çocuklar...

Nis

4. Sınıf öğrencilerimizle Öğretmen Mahmut Özgöbek İlkokulu'nda bulunan KendinYap Atölyesini ziyaret ettik. Robotik kodlamaya eğlenceli bir giriş yaptık.