UŞAK / MERKEZ - Dikilitaş İlkokulu

Mrt

Kurucu ortaklarından birisi olan okulumuz Öğretmeni Mustafa KARTALOĞLU, TEACH AND LEARN e Twinning Projesini uygulamaya başlamıştır. Öğretmenimiz Web 2 araçları ile 2.dönem kazanımlarını oyunlaştırarak kazandırmayı hedeflemektedir.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 100. YILI VE M.AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜNÜ PROGRAMI

Şbt

Öğretmenimiz Mustafa KARTALOĞLU ve öğrencilerinin katıldığı 2070 YILINDA DÜNYA eTwinning Projesi kapsamında Şubat ayı etkinliği olan İklimlerin Değişmesi ve 2070 Yılında Çevre konusu ile ilgili çalışmalar başarı ile yapılmıştır.

Şbt

Öğretmenimiz Mustafa KARTALOĞLU ve öğrencilerinin katıldığı YAVRU KARTALLAR PROJESİ kapsamında 9 Şubat Güvenli İnternet Günü ile etkinlikler başarı ile tamamlanmıştır.

Şbt

Öğretmenimiz Mustafa KARTALOĞLU ve öğrencilerinin katıldığı OYUNLARLA İLK OKUMA YAZMA PROJESİ kapsamında 9 Şubat Güvenli İnternet Günü ile ilgili etkinlikler başarı ile tamamlanmıştır.

Şbt

Oyunlarla İlk Okuma Yazma Projesi Sona Erdi.

Ock

Öğretmenimiz Mustafa KARTALOĞLU ve öğrencilerinin katıldığı OYUNLARLA İLK OKUMA YAZMA PROJESİ Proje sonu ortak sanal sergi çalışmasında proje boyunca oynatılan tüm oy görselleri sergilenmiştir. Aşağıdaki linkti tıklayarak Sergiyi gezebilirsiniz.

Ock

Öğretmenimiz Mustafa KARTALOĞLU ve öğrencilerinin katıldığı YAVRU KARTALLAR PROJESİ Etkinlikleri kapsamında Güvenli İnternet Günü ile ilgili Puzzle ve Answergarden çalışmaları yapılmıştır. Başarılar dileriz.

Ock

Öğretmenimiz Mustafa KARTALOĞLU ve öğrencilerinin katıldığı SESLER ÜLKESİ etwinning projesi kapsamında Yeni Yıl Takvimi Ortak ürün Çalışması yapılmıştır. Ortak ürünün videosu ve resimleri aşağıdadır. Proje tam gaz devam ediyor. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

1/B sınıfı öğretmenimiz Mustafa KARTALOĞLU ve öğrencileri katıldıkları  "Sesler Ülkesi" adlı e Twinning projesi kapsamında Akrostiş ortak ürün çalışması etkinliğine katılım sağlamışlardır. Tüm ortak okulların katılımıyla ortaya güzel bir Akrostiş çalışması çıkmış olması sevindirici. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz 1/B Sınıf Öğretmeni Mustafa KARTALOĞLU ve öğrencileri katıldıkları "Yavru Kartallar" e Twinning projesinde etkinliklerine tam gaz devam ediyor. Öğretmenimiz ve öğrencilerine başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz 1/B sınıf öğretmeni Mustafa KARTALOĞLU ortağı olarak katıldığı "Oyunlarla İlk Okuma Yazma Öğretimi" e Twinning projesinde; öğrencilere okuma yazmayı oyunlarla öğretmeye devam etmektedir. Öğretmenimiz ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar dileriz.